DreamZone
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Fati si tu cont pe DreamZone pentru a putea vizualiza mai bine topicurile, pentru a scrie noi topicuri sau pur si smplu sa pui intrebari.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Gabi Balint a afirmat...Click si citesti mai multe

In jos 
AutorMesaj
Faby
Administrator
Administrator
Faby

Numarul mesajelor : 131
Varsta : 31
Localizare : Ramnicu Valcea
Cunostinte CS : Foarte Bune
Data de inscriere : 30/01/2009

Gabi Balint a afirmat...Click si citesti mai multe Empty
MesajSubiect: Gabi Balint a afirmat...Click si citesti mai multe   Gabi Balint a afirmat...Click si citesti mai multe Icon_minitime1Dum Feb 01, 2009 10:34 pm

Gabi Balint a afirmat ca in stagiul din Spania se va baza pe pregatirea tehnico-tactica.

"Ne vom axa pe pregatirea tehnico-tactica, vom incerca sa cristalizam echipa. Sunt adversari buni, Goteborg, Spartak Moscova, Sparta Praga, care ne vor prinde bine. Nu cred ca vor fi mari shimbari in echipele romanesti fata din tur", a spus Balint.

Balint a spus ca nu are nevoie de Bogdan Mara, fost la Unirea Urziceni.

"E un jucator bun, dar nu cred ca ar fi peste ce avem noi aici. Ar fi doar unul in plus. In momentul de fata nu am nevoie. Daca patronul vrea sa-l aduca, poate sa-l aduca. S-ar putea sa vina Lazar. Vrsici mai are nevoie de curaj. Vom face pregatire speciala. I-am adus un aparat care il va ajuta sa-si lucreze glezna. E un jucator folositor. E acel numar 10 de care fiecare antrenor are nevoie. Inca nu e suta la suta, are momente cand schioapata. Vine dupa un an si ceva, dar se va impune", a afirmat Balint.

Sursa : www.sport.ro
Sus In jos
https://dreamzone.catsboard.com/

Gabi Balint a afirmat...Click si citesti mai multe
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DreamZone :: DreamZone - Diverse :: Noutati-
Mergi direct la: