DreamZone
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Fati si tu cont pe DreamZone pentru a putea vizualiza mai bine topicurile, pentru a scrie noi topicuri sau pur si smplu sa pui intrebari.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Conflictul intre Puya si Nane .

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Bogdy
Administrator
Administrator
Bogdy

Numarul mesajelor : 18
Varsta : 31
Data de inscriere : 31/01/2009

Conflictul intre Puya si Nane . Empty
MesajSubiect: Conflictul intre Puya si Nane .   Conflictul intre Puya si Nane . Icon_minitime1Lun Feb 02, 2009 12:33 pm

Cam toti simpatizanti acestui stil de muzica au auzit ce conflictul intre Puya si Nane .
Dupa parerea unora Puya a devenit foarte comercial asta reiesand din ultimul albul al lui Muzica de tolaneala .
Nane este de aceas baricada avand si niste melodi in care il critica pe Puya una din ele am publicato si eu aici :
.

Intradevar artisti trebuie sa traiasca din ceva dar Puya a intrecut masura .
Uitati ce a scris o persoana pe blogul lui :
"Pffff… nici nu stiu daca sa rad sau sa plang :)) O, dumnezeule cat de grav a comis-o Puya… Am ascultat si eu ultimul lui album… :)) oooh… nu stiu daca mi se pare mie, dar sa-mi bag pula daca e fro’ diferenta intre muzica astuia si manele… Cel putin piesa pe care o are cu KEO si LAURA /:) (de unde draq au aparut emoizii astia doi?), e un soi de “barosan de barosan, cu mertan si avion” …
Lasand gluma la o parte, in afara de versurile violente la adresa societatii romanesti si acea “lume buna” pe care omu’ asta le detesta de cand a aparut pe piata (cred ca asta e cel mai inalt nivel la care poate ajunge), negativele folosite pe albumul asta nu au nici o treaba cu Puya… nu stiu dar toate vor sa sune “pimpin’” in timp ce puya nu are nici o treaba cu orice tine de termenul “PIMP” … el e baiatu’ ala sarac care “fuuuura sa-si cumpere paine” …. “e alergat degeaba de poliiiitieeeee” …. “are sechele din copilaria lui nenorocitaaaaaa” etc. Mai jos avem si piesa lui HIT … maneaua secolului…"

Voi ce parere aveti lu puya ii sta mai bine comercial sau nu ?
Sus In jos
Faby
Administrator
Administrator
Faby

Numarul mesajelor : 131
Varsta : 31
Localizare : Ramnicu Valcea
Cunostinte CS : Foarte Bune
Data de inscriere : 30/01/2009

Conflictul intre Puya si Nane . Empty
MesajSubiect: Re: Conflictul intre Puya si Nane .   Conflictul intre Puya si Nane . Icon_minitime1Dum Feb 15, 2009 4:36 pm

Pfuaiiiiii ce le zice Puya :lol: :lol: :lol:
Sus In jos
https://dreamzone.catsboard.com/

Conflictul intre Puya si Nane .
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DreamZone :: DreamZone - Muzica :: Hip Hop Comercial Vs Hip Hop Underground-
Mergi direct la: