Numarul mesajelor : 18 Varsta : 31 Data de inscriere : 31/01/2009
Subiect: Conflictul intre Puya si Nane . Lun Feb 02, 2009 12:33 pm
Cam toti simpatizanti acestui stil de muzica au auzit ce conflictul intre Puya si Nane . Dupa parerea unora Puya a devenit foarte comercial asta reiesand din ultimul albul al lui Muzica de tolaneala . Nane este de aceas baricada avand si niste melodi in care il critica pe Puya una din ele am publicato si eu aici : .
Intradevar artisti trebuie sa traiasca din ceva dar Puya a intrecut masura . Uitati ce a scris o persoana pe blogul lui : "Pffff… nici nu stiu daca sa rad sau sa plang ) O, dumnezeule cat de grav a comis-o Puya… Am ascultat si eu ultimul lui album… ) oooh… nu stiu daca mi se pare mie, dar sa-mi bag pula daca e fro’ diferenta intre muzica astuia si manele… Cel putin piesa pe care o are cu KEO si LAURA / (de unde draq au aparut emoizii astia doi?), e un soi de “barosan de barosan, cu mertan si avion” … Lasand gluma la o parte, in afara de versurile violente la adresa societatii romanesti si acea “lume buna” pe care omu’ asta le detesta de cand a aparut pe piata (cred ca asta e cel mai inalt nivel la care poate ajunge), negativele folosite pe albumul asta nu au nici o treaba cu Puya… nu stiu dar toate vor sa sune “pimpin’” in timp ce puya nu are nici o treaba cu orice tine de termenul “PIMP” … el e baiatu’ ala sarac care “fuuuura sa-si cumpere paine” …. “e alergat degeaba de poliiiitieeeee” …. “are sechele din copilaria lui nenorocitaaaaaa” etc. Mai jos avem si piesa lui HIT … maneaua secolului…"
Voi ce parere aveti lu puya ii sta mai bine comercial sau nu ?
Faby Administrator
Numarul mesajelor : 131 Varsta : 31 Localizare : Ramnicu Valcea Cunostinte CS : Foarte Bune Data de inscriere : 30/01/2009
Subiect: Re: Conflictul intre Puya si Nane . Dum Feb 15, 2009 4:36 pm