DreamZone
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Fati si tu cont pe DreamZone pentru a putea vizualiza mai bine topicurile, pentru a scrie noi topicuri sau pur si smplu sa pui intrebari.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Smiles Noi pe Forum !!!

In jos 
AutorMesaj
Faby
Administrator
Administrator
Faby

Numarul mesajelor : 131
Varsta : 31
Localizare : Ramnicu Valcea
Cunostinte CS : Foarte Bune
Data de inscriere : 30/01/2009

Smiles Noi pe Forum !!! Empty
MesajSubiect: Smiles Noi pe Forum !!!   Smiles Noi pe Forum !!! Icon_minitime1Mar Feb 03, 2009 12:58 am

Ca sa fie treaba, treaba ne-am gandit sa schimbam putin si aspectul mesajelor de la banalele smiles vechi care au fost date forumului am adaugat ceva nou si complex accesibil tuturor, urmatoarea linie este destinata smilesuriilor.

Fara Mesaj :

:!: :?: :arrow: :) :( ;) :D :-/ :x :"> :P :-* =(( :O X( B-) :-S :| =)) O:-) :-B =; :-c :-h :-t I-) 8-| [-( 8-} =P~ :-? #-o @-) :^o :-w :-< :-" nustiu \:d/ [-X aplauze b-( boom X_X :!! \m/ :-q :-bd ^#(^ :ar! :boing: Pac Pac

Cu Mesaj :

:spam: :lol: ceuameni cecaractere sopeiei lacratita medicamente

Acestea sunt Smilesuriile in Prezent pe Forumul DreamZone ... Daca vreti puteti aduce voi si alte smiles pe care sa le adaugam in lista noastra, tot ce trebuie sa indeplineasca aceste smile ar cam trebui ca cele cu mesaj sa fie in limba romana mesajul de pe ele si cele fara mesaje sa nu fie vechi cam ca cele care sunt acum ... Astept reply de la voi :P si comentarii pe noile noastre smile :P
Sus In jos
https://dreamzone.catsboard.com/

Smiles Noi pe Forum !!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Regulament Forum --> DreamZone

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DreamZone :: DreamZone - Diverse :: Discutii Generale-
Mergi direct la: